Seminari web “Famílies Digitals”

Des del Pla d’educació digital de Catalunya 2020-2023 i el Pla de millora d’oportunitats educatives, impulsats des de la Direcció General d’Innovació, Recerca i Cultura Digital, i la Direcció General  d’Atenció a la Família i la Comunitat Educativa, s’inicia el projecte “Famílies digitals” per acompanyar en l’adquisició de la competència digital per part de les famílies.
Famílies digitals, és un projecte que vol posar a l’abast dels diferents agents que hi participen, orientacions, formació i recursos relacionats amb l’acompanyament de les famílies en el procés d’aprenentatge d’infants i joves, en l’entorn digital.
Aquesta iniciativa té com a objectius: assessorar i capacitar digitalment a les famílies, millorar la comunicació i la participació digital de la comunitat educativa i reduir la bretxa digital.
Per aquest motiu i amb la finalitat de donar a conèixer el projecte, ens agradaria comptar amb la vostra assistència al I seminari web “Famílies Digitals”, del proper dilluns 28 de juny, de 16h a 17:30h.
En aquest seminari comptarem amb la participació i la intervenció d’entitats socioeducatives i centres educatius de primària i de secundària, d’arreu de Catalunya, que compartiran les seves experiències, iniciatives i actuacions en aquest tema. Així mateix, es farà la presentació de l’espai web específic del projecte on podreu trobar recursos, informacions i formació.

Programa del seminari web Famílies Digitals:

  •  Benvinguda institucional
  • Presentació del projecte Famílies Digitals
  • Experiències d’èxit a càrrec de centres de primària, secundària i entitats socials
  • Comunicació escola i famílies a través del Nodes-Telegram a càrrec de l’àrea de Cultura
    Digital
  • Tancament del seminari web

Un cop realitzada la inscripció al I Seminari web “Famílies Digitals”, rebreu l’enllaç del canal de
Youtube des d’on s’emetrà el seminari.

Formulari d’inscripció: https://educacio.typeform.com/to/dX5rYJQQ