Nit Europea de la Recerca a L’Hospitalet

Per quart any consecutiu, se celebra a Catalunya l’esdeveniment de divulgació científica de la Nit Europea de la Recerca, que tindrà lloc al voltant del 24 de setembre. Més de 50 entitats científiques de totes les províncies organitzen més de 200 activitats: xerrades, tallers, jocs, experiments i molt més per a tots els públics. El programa ja es pot consultar al web lanitdelarecerca.cat.
Pessics de Ciència, en col·laboració amb l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), organitza la Nit Europea de la Recerca a Catalunya, concretament a l’àrea de l’Hospitalet de Llobregat, on es concentra la major oferta d’activitats de divulgació científica d’aquest esdeveniment europeu a Barcelona. Els diversos tallers, xerrades i microxerrades que s’hi ofereixen els trobarem a l’auditori Barradas i al Centre Cultural Sant Josep entre els dies 21 i 23 de setembre.
La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència que se celebra cada any en més de 300 ciutats de 30 països d’Europa al mateix temps. El seu objectiu és apropar la recerca i els seus protagonistes al públic de totes les edats i donar a conèixer la recerca i la innovació de manera planera i divertida.