BONES VACANCES!

 
Benvolguts, benvolgudes,
Des del Servei Educatiu de la Garrotxa us fem arribar el nostre reconeixement per la gran feina que heu portat a terme durant aquest difícil curs escolar que ens ha tocat viure. L’alumnat sempre us recordarà com els grans responsables d’haver-los obert el… Llegeix més»

REPENSEM L’ESCOLA


 
Us presentem i animem a participar a la FIRA D’EXPERIÈNCIES del REPENSEM L’ESCOLA d’enguany que s’organitza des del Moviment de Renovació Pedagògica de Girona. Tindrà lloc de manera PRESENCIAL el proper dimarts 29 a la tarda, al pati de l’Escola Àgora de Sant Narcís… Llegeix més»

BIBLIOTECA ESCOLAR ACTIVA

 

Reinicia’t! Per una biblioteca escolar activa
Ha estat un curs molt complex. Els centres educatius s’han hagut de reinventar per seguir oferint una educació de qualitat. I les biblioteques escolars? Moltes d’elles s’han reconvertit en biblioteques d’aula, algunes han seguit funcionant amb restriccions, altres han… Llegeix més»

MUSICOTERÀPIA

 
Us volem presentar la 6ª Edició del Curs d’Estiu de Musicoteràpia de la Universitat de Girona.  Aquest any 2021 tornarà a ser presencial però mantenint les mesures de protecció de la salut pel COVID-19.  Enguany us presentem noves i variades propostes que en agradaria fossin del… Llegeix més»