Premis Atrapallibres i Protagonista Jove 2020-2021

El Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT) convoca el 16è Premi de Literatura Infantil «Atrapallibres», amb el propòsit d’estimular en els infants la lectura d’imaginació. Consulteu el Dossier de presentació.

A tal efecte, una comissió d’experts en literatura per a infants ha seleccionat els llibres en català que presentem,en tres categories, en aquestes Bases per a tots els centres de primària, biblioteques, llibreries i de Balears, Catalunya i País Valencià. La selecció de llibres s’ha fet d’entre els publicats durant 2019.

L’objectiu del Premi de Literatura «Atrapallibres» és aconseguir que el major nombre possible d’infants llegeixin els llibres seleccionats; es constitueixin com a Jurat dins de cada centre, llibreria o biblioteca; els presentin i defensin davant dels seus companys i, entre tots, anomenin el que consideren millor. D’aquesta manera es vol donar valor i veu a l’opinió dels infants com a lectors, estimular la seva formació literària i oferir-los l’opció de convertir-se en Jurat d’un premi que va més enllà del seu centre escolar, llibreria o biblioteca. Consulteu el dossier aquí

Caldrà formalitzar la inscripció omplint el formulari de participació que hi ha en la web del ClijCAT  (en aquest enllaç)

.Si us plau, llegiu atentament les instruccions de la pàgina d’inscripció. Hi ha informació important a tenir en compte tant del procés d’inscripció, com del procés de votació electrònica. La pàgina d’inscripció romandrà activa fins al dia 30 de desembre del 2020.

Telèfon de contacte: Sra. Marta Roig. Tel. 93 487 45 25 (matins) correu-e:  atrapallibres@clijcat.cat  Secretària Tècnica del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT)

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>