I Jornada d’Orientació de Formació Profesional

El passat dijous 10 de juny el Servei d’Orientació d’Àmbit Comunitari d’Esplugues de Llobregat va tenir l’oportunitat de participar a les I Jornades d’Orientació a la Formació Professional per presentar virtualment, juntament amb l’experiència viscuda per Sant Vicenç dels Horts, com es col·labora en l’orientació cap a la postobligatòria des dels Plans Educatius d’Entorn 0-20

En d’aquest context, vam poder donar una pinzellada als diferents elements que, des del coneixement de l’entorn i la col·laboració mútua, hem anat construint en el territori per donar suport als centres, als joves i a les seves famílies en l’orientació i acompanyament cap a la formació postobligatòria. Aquí trobareu la presentació.

Les Jornades van servir també per donar visibilitat a alguns dels recursos i pràctiques més destacats dintre del territori català en relació a l’orientació dels joves vers els estudis postobligatoris, però també aquells que es donen dins dels propis centres que compten amb formació professional entre la seva oferta educativa.

Dos dels recursos destacats són:

La trobada va servir per reivindicar la necessitat de la formació continuada al llarg de la vida i per promoure com una necessitat la figura dels orientadors de centre també dins de la Formació Professional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>