El Consell dels savis. La història en primera persona

img_0420El  Museu d’Història de Catalunya ha editat la nova maleta didàctica: El Consell dels savis. La història en primera persona i que deixa el material en préstec els mesos de febrer i març del 2017, a través de la Mediateca del Centre de Recursos Pedagògics del SE Baix Llobregat VIII..

 Si esteu interessats, poseu-vos en contacte amb nosaltres (crp-esplugues@xtec.cat. Juanjo Gómez i Marta Puig. Tel. 933718755), al més aviat possible  (s’atendrà el préstec per ordre de sol·licitud).

El projecte El consell dels savis. La història en primera persona neix amb la voluntat d’acostar les experiències de vida dels membres del Consell dels Savis del Museu d’Història de Catalunya. El Consell dels Savis és una activitat d’història oral i viscuda realitzada per un grup de persones voluntàries del museu. Les persones que en formen part tenen edats que van des dels setanta-tres fins als noranta-dos anys, i expliquen directament les seves vivències als alumnes. És precisament per aquesta edat avançada dels membres del Consell que des del Museu d’Història de Catalunya es va detectar la necessitat de deixar testimoni de les seves històries de vida i fer que, a través d’elles, l’aprenentatge de la història del nostre país fos molt més propera i viscuda.

El contingut de la Maleta didàctica és el següent: un contenidor de cartró de mides: 29,2 cm x 35,2cm x 14,2 cm; 5 DVD d’històries de vida de temàtiques diferents i un fulletó de 15 pàgines d’orientacions didàctiques. Consulteu les orientacions didàctiques del què es pot treballar amb aquests materials, i finalment es recomanen visites a museus i pàgines webs i una petita bibliografia

+ Activitats educatives del Museu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>