4ª Edició dels premis Fotón

Enguany es celebra la 4ª Edició dels Premis Fotón de comunicació científica i de docència a l’escola; iniciativa de l’Institut d’Óptica “Danza de Valdés” del CSIC .L‘objectiu del Premi Fotón de docència a l’escola és promoure i incentivar l’aprenentatge de les ciències i la investigació, i en particular de l’òptica i la fotònica als estudiants d’educació primària i secundària. Poden optar a aquest premi iniciatives pedagògiques posades en marxa pels centres  portades a terme durant aquest curs actual o l’anterior.

Està enfocada a reconèixer, impulsar i fomentar les labors de divulgació i ensenyança en l’àmbit de l’òptica i la fotònica. Els premis s’anunciaran el dia 16  de maig, com a part dels actes de celebració del Dia Internacional de la Luz (www.diadelaluz.es).

L’equip docent responsable de la iniciativa rebrà un diploma acreditatiu i un trofeu identificatiu. A la vegada, s’entregarà al centre educatiu material docent per al seu ús en l’ensenyança i divulgació de la ciència així com, un valor estimat de 1500€. Es farà màxima difusió als premiats des de la web institucional del Congreso Superior de Investigadores Científicas y dels col·laboradors, en particular de la Sociedad Española de Óptica (SEDÓPTICA) i de la pàgina web del Dia Internacional de la Luz 2021, i també mitjançant un comunicat als mitjans de comunicació social.

Trobareu tota la informació a la pàgina web: https://www.io.csic.es/premiosfoton/

Per a més informació, podeu contactar amb l’Institut d’Òptica “Danza de Valdés”: premios.foton@io.cfmac.csic.es