El “TeleCangur”: Podreu fer problemes de Mates en línia …. i saber immediatament si heu encertat les respostes

TelecangurEn aquests dies tan especials que estem vivint, la comissió Cangur de la Societat Catala de Matemàtiques de l’Institut d’Estudis Catalans, vol aportar un petit granet de sorra per oferir alguna activitat que pugui ajudar a nois i noies a passar una estona  buscant el gust a fer matemàtiques, de la millor manera possible: fent problemes.

La col·lecció de problemes d’anys anteriors del Cangur poden ajudar a preparar el Cangur i alhora, i sobre tot, donen idees sempre útils per a un treball matemàtic eficaç.

La presentació del recurs considteix en una aplicació interactiva, que us presentarà els enunciats de 10 en 10  (3 problemes de 3 punts, 4 problemes de 4 punts, 3 problemes de 5 punts) i immediatament que envieu les respostes podreu veure’n l’avaluació.

    • L’activitat és totalment oberta. Tothom pot participar, sense cap tipus de registre. Des de cada pàgina amb les propostes es poden llegir els enunciats, enviar les respostes i immediatament s’indica quines respostes són correctes i, si no hi ha hagut encert total, es diu en quines respostes hi ha errada.

 


Font: https://www.cangur.org/

    TeleCangur 2020 SCM