L’ESCOLA ANSELM CLAVÉ PARTICIPA EN “LA MOSTRA DE PUNTS DE LLIBRE 2014”

Com cada any, tots els nens  i totes les nenes de l’Escola Anselm Clavé, engrescats per l’equip educatiu, hem participat en la “XVI edició de la Mostra de punts de Llibre”. Aquest any amb l’al·licient de fer coincidir el treball amb la celebració dels 30 anys com a “Ciutat del Còmic”.

La tasca a l’escola, es va iniciar quan un grupet de mestres va rebre la formació sobre còmics al CRP de la zona. Un cop finalitzada, es  va realitzar un traspàs a les altres mestres dels cicles  i es va acordar la forma en que es durien a terme les activitats amb l’alumnat.

Algunes d’aquestes activitats han estat: enumerar, descriure i dibuixar personatges de còmic, fullejar i  llegir còmics, conèixer els diferents tipus de bafarades, descobrir onomatopeies i esbrinar el seu significat, identificar línies de moviment,…i, és clar, dissenyar tires còmiques.

Hem  treballat des de les  àrees de  Llengua catalana i Educació visual i plàstica.

Tant ens ha motivat l’activitat, que la hem volgut hem volgut portar més enllà, fent del “món del còmic”, el nostre tema de Carnaval. Hem anat disfressats amb bafarades o de personatges de còmic, hem fet la Rua pels voltants de l’escola compartint el tema amb les famílies i el barri.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>