#ARGO!nautes. Programa d’ajuts per a sortides culturals al patrimoni cultural adreçada als centres educatius públics

ARGOnautesEl programa ArGOnautes és un programa d’ajuts per a sortides escolars al patrimoni cultural, impulsat per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d’un projecte pioner, en l’àmbit de la inclusió social en relació a l’accessibilitat als museus i altres equipaments culturals, adreçat a les escoles catalogades de complexitat màxima pel Departament d’Ensenyament. Aquests centres poden disposar d’uns ajuts pel cost del transport de les sortides escolars que poden arribar a cobrir la totalitat de la despesa, així com una àmplia oferta de museus, centres patrimonials i jaciments arqueològics que participen en el programa.
Aquest programa forma part de l’Acord Marc de Col·laboració entre el Departament de Cultura i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

| Més informació |

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>