Cabrera d’Anoia

escutcabrera Ajuntament de Cabrera d’Anoia
Pl. Canaletes, 1
08718 – Cabrera d’Anoia
Telf. 937749017
Fax 937749059
cabrerai@diba.cat
Nuclis de població: Canaletes, Can Ros, Castell de Cabrera, Can Gallego, Can Feixes, Agulladolç, Can Piquer.
Més informació  [1] [2] [3]
Fitxes l’Anoia + Guapa
freixes Casa pairal de Can Feixes. Vins i Caves FINCA CAN FEIXES
08718 Cabrera d´Anoia
Tel. 937718227
Fax. 937718031
canfeixes@canfeixes.com
Visites concertades
L´explotació es manté en un estricte règim familiar responsabilitzat en un us productiu de la terra compatible amb les seves funcions ecològiques. Es té en consideració la protecció de l´entorn com un element integrant del producte de qualitat.
mamu Coves i avencs del Mamut És imprescindible efectuar la visita acompanyats d’especialistes en el món de l’espeleologia i el barranquisme. Es recomana precaució i respecte a l’entorn natural. Aquest conjunt està format per una cavitat principal força gran i tot un conjunt de petits avencs, coves i diaclases perifèriques. Disposa d’un recorregut total de 537 metres i una profunditat de 25 metres, és una de les cavitats més importants del món excavades en travertí.
bleda Torrent de la Bleda: Salt de la mala dona i Salt del Cargol És imprescindible efectuar la visita acompanyats d’especialistes en el món de l’espeleologia i el barranquisme. Es recomana precaució i respecte a l’entorn natural. El torrent de la Bleda és una riera que va des de Canaletes fins al Bedorc. És un indret ombrívol i humit que segons els tècnics, és molt apropiat per a persones que s’inicien en l’esport del descens de barrancs.
guitza Torrent de la Guitza: Salt de la Font freda i Salt dels Cups És imprescindible efectuar la visita acompanyats d’especialistes en el món de l’espeleologia i el barranquisme. Es recomana precaució i respecte a l’entorn natural. Aquest barranc està situat gairebé paral·lel al torrent de la Bleda. De fet ambdós torrents es retroben un cop superats els trams respectius més accidentats. En un primer moment ens trobem amb el salt de la Font Freda i poc després amb el salt del Cups que està dividit en el que els especialistes anomenen dos ràpels, l’un de 16 m i l’altre de 10 m.