Setmana de l’Energia 2020

La  Setmana de l’Energia 2020 serà eminentment virtual. https://www.diba.cat/web/xarxasost/setmana-de-l-energia-virtual

Des de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i la Diputació de Barcelona han creat i adaptat diversos recursos d’educació i sensibilització ambiental com a recursos virtuals oberts i no territorialitzats.
Han creat un espai a la web on els estan publicant aquesta setmana i https://www.diba.cat/web/xarxasost/setmanaenergia.
Els recursos es poden fer servir des de ja, pel Dia Mundial del Medi Ambient, per la Setmana de lEnergia, durant tot l‘estiu i també estaran disponibles el curs vinent.

Us presenten un primer recurs:

Els Challenges energètics casolans

Són tres reptes diferents en els quals es proposa a famílies que des de casa participin en algun dels tres o tots, i facin cadena i convidin a altres amics i familiars a fer-los. Us conviden a fer-ne difusió als vostres centres educatius, casals, entitats de joves, etc.
A part de fer-ne difusió, us conviden a fer-ne llançaments especials a través dels vostres butlletins, mailings, xarxes socials en les dates que us proposen i també animar-vos a fer el vostre repte i compartir-lo amb còpia a @xarxasost 🙂

Més info a: https://www.diba.cat/web/xarxasost/challenges-des-decasa

Per qualsevol dubte o aclariment us podeu posar en contacte amb la Secretaria tècnica de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat
Comte d’Urgell 187, 08036 Barcelona