Materials de la sessió de formació sobre Pràctiques Restauratives

Aquí teniu el material de la ponència que va realitzar-se el dilluns 12 d’abril. Vam poder comptar amb una primera introducció sobre les Pràctiques restauratives a càrrec d’un grup de companyes del Servei Educatiu i, posteriorment ens vam separar en dues sales. En una, dedicada a docents de l’etapa d’infantil i primària, vam conversar amb la Marta Boadella, assessora LIC, sobre cercles restauratius, pautes a seguir i preguntes restauratives. I, en l’altra, amb docents de secundària, la Montserrat Pedrol, directora de l’INS Can Oriach ens va explicar la experiència d’instaurar les Pràctiques restauratives al seu centre.

Va ser una jornada molt interessant i profitosa i esperem que amb aquesta pinzellada, us animeu a treballar al vostre centre des d’una mirada restaurativa.

Des del Servei Educatiu, hem fet un repositori d’enllaços que considerem més rellevants sobre les Pràctiques Restauratives. Hi trobareu documents, enllaços a web, etc.

Aprofitem per compartir-vos, també, la presentació introductòria del Servei Educatiu, la presentació de la Marta Boadella i el padlet de treball conjunt i el vídeo de la primera part de la sessió. Ben aviat podreu visualitzar la presentació de la Montse Pedrol.

 

 

 

Esperem que la sessió fos tan profitosa, interessant i divertida com ens va semblar a nosaltres!