Competències bàsiques 6è primària

Trobareu tota la informació de les proves recollida al nostre sites de CB de 6è (manuals, accés a l’aplicació, formació per direccions i persones aplicadores, …). Hi podeu accedir des de l’apartat competències del menú superior del NODES del Servei Educatiu. Properament actualitzarem la informació per a les persones correctores.

Convocatòria Programes d’Innovació Pedagògica

El dia 15 de març s’obre la convocatòria pública per a la participació dels centres en programes d’Innovació Pedagògica.
El Departament d’Educació ha unificat l’oferta de tots els programes d’innovació pedagògica amb l’objectiu de facilitar als centres l’accés a la informació i simplificació dels processos de participació.
El… Llegeix més»

e-Fira Connecta’t a l’FP

L’e-Fira es celebrarà del 19 al 23 de març de manera virtual i va dirigida a l’alumnat que tingui dubtes específics a l’hora de triar el seu itinerari formatiu de formació professional.
A partir del dia 15 de març es pot accedir al web Llegeix més»

Petites històries, grans dones: museus amb ulls de dones

Per quart any consecutiu i amb motiu del Dia Internacional de les Dones, Petites històries, grans dones és una de les activitats que diversos museus programen per promoure la lluita contra la discriminació de la dona en l’àmbit de la creació i producció artística i intel·lectual, i per donar visibilitat i posar en valor la feina de dones rellevants en l’art, les ciències o els oficis.

Entre el 8 i el 16 de març, cada dia, a les 18 h, es penjarà al canal de YouTube de Petites històries, grans dones, un vídeoconte d’un dels 9 museus participants, que dediquen un conte a dones vinculades amb la temàtica de cada museu.

#PetitesHistoriesGransDones