Xarxa territorial de competències bàsiques

El passat divendres, 20 d’octubre de 2017, va tenir lloc a Lleida la primera sessió de formació de la Xarxa Territorial de Competències Bàsiques, la qual està formada per un total de 32 centres de tota la província.

L’objectiu de creació d’aquesta xarxa és impulsar un nou model d’aprenentatge per competències bàsiques, que compta amb l’assessorament de diferents experts universitaris.  Els centres participants posaran en pràctica models innovadors en ensenyament competencial construït a través de treball compartit.

Des de la Xarxa CB s’han creat 10 xarxes territorials que impliquen un total de 450 centres (uns 5.000 docents) i 41 CRPs de tota Catalunya. Gairebé totes les comarques de Lleida hi són representades.  El projecte de xarxes territorials es prolongarà durant dos o tres cursos i els seus resultats serviran com a base per generalitzar aquest model educatiu.

MÉS INFORMACIÓ: Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>