QUARTS DE FINAL DEL XIV CERTAMEN LITERARI INFANTIL I JUVENIL DE LECTURA EN VEU ALTA.

El dijous 15 de març va tenir lloc a la Sala d’actes del Servei Educatiu de l’Urgell, els quarts de final del XIV Certamen de Lectura en veu alta dels ST Lleida.

L’escriptor i especialista en activitats de dinamització lectora, Joan de Boer, va ser l’encarregat de presentar i dinamitzar el certamen.  El certamen va ser un èxit amb la participació de 42 alumnes i un total de 20 centres.

El jurat va tenir molt complicat seleccionar, de cada categoria, el/la participant que anirà a les semifinals, ja que el nivell de qualitat de lectura en veu alta de tots/es ells/es va ser realment molt bona. Des d’aquí volem fer extensiva la nostra enhorabona tant als/les participants, com als centres, pel treball que s’ha dut a terme.

El certamen està organitzat en cinc categories que comprenen des de 3r de primària fina a 4t d’ESO, i són: Grumets Vermell (CM), Grumets Verds (CS), Timoners (Aula Acollida CM i CS de primària), Corsaris (1r i 2n ESO) i Tropa de Corsaris (3r i 4t ESO).

Cada centre escolar pot participar en el Certamen amb un alumne per categoria per a les categories individuals, i un grup de tres alumnes per a la Tropa de Corsaris.

El certamen s’organitza en 4 fases: Centre educatiu, quarts de final, semifinals i final.

Els guanyadors/es de cada grup d’aquest Quarts de final, han estat:

  • Grumets Vermell –  Ton Pollina de l’Escola Jaume Balmes de Cervera.
  • Grumets Verds – Sara Escobar de l’Escola Àngel Guimerà de Tàrrega.
  • Timoners – Dimytro Yatsyshyn de l’Escola Àngel Guimerà de Tàrrega.
  • Corsaris – Judit Esteve de l’Institut Antoni Torroja de Cervera.
  • Tropa de corsaris – Aina Tudela, Sara Vall i Erika Balcells de l’Institut Lo Pla d’ Urgell de Bellpuig.

Podeu trobar més informació de la convocatòria 2018 en el següent enllaç.

Us deixem algunes fotos de l’acte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>