Full informatiu nº 134 octubre 2020

De l’1 d’octubre al 16 de novembre s’ha obert el termini d’inscripció al XVII Certamen de Lectura en Veu Alta. Hi ha novetats importants en les bases i en l’organització: cal llegir del llibre (no s’accepten pdf’s) i es preveu una semifinal (presencial) i una final territorial (telemàtica). Us animem a participar-hi!

Més informació

Del 17 a l 25 d’octubre es celebrarà la 8a edició de la Setmana Bio per l’alimentació ecològica. Un dels projectes dins la Setmana bio és la Setmana bio a l’escola, que és l’apartat que agrupa activitats destinades a la comunitat educativa amb l’objectiu de donar a conèixer la producció agrària i l’alimentació ecològiques en l’entorn educatiu, tant a l’alumnat com a les famílies.

Les activitats de la Setmana Bio a l’escola les pot organitzar qualsevol centre educatiu de Catalunya que hi tingui interès.

Més informació

Fins el 31 d’octubre està obert el termini del XXVII Concurs de fotografia del Parc Nacional d’Aigües Tortes i Estany de Sant Maurici. Fotografies en suport digital. Amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs i Carros de Foc.

Més informació