VIII Mostra de música de Primària

Un total de 206 alumnes dels diferents cicles de  primària de vuit escoles de la comarca de l’ Urgell, han participat aquest dimarts 25 d’ abril en la VIII Mostra de Música  de primària organitzada pel Servei Educatiu de l’ Urgell i el Consell Comarcal, dins de les activitats  que formen part del Programa Comarcal de Suport a l’ Educació del curs 2016-2017.

Els alumnes han interpretat diverses peces musicals en diferents llenguatges i tècniques vocals: concerts amb flauta, percussió amb els seus propis cossos, balls i fins i tot, han interpretat una cançó amb llengua de signes.

La Mostra ha estat possible gràcies a la participació de les escoles: Jacint Verdaguer de Tàrrega, Escola Santa Creu d’ Anglesola, Escola Maria Mercè Marçal de Tàrrega, Escola Valeri Serra de Bellpuig, Escola Àngel Guimerà de Tàrrega, Zer Riu Ondara de Tornabous i Barbens, Escola Mare de Déu del Socós i l’ assistència com a oïents dels alumnes de l’ Escola Santa Maria d’ Alba.

Vídeo de la mostra

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>