Full informatiu nº 124 febrer 2020

Els dies 7, 8 i 9 de juliol de 2020, se celebrarà a Reus-Tarragona el Congrés Català de Matemàtiques C2EM .

En l’esmentat Congrés es poden presentar experiències i bones pràctiques de matemàtiques de centres educatius. El període d’inscripció per la presentació d’aquestes comunicacions romandrà obert fins l’1 de març.

Més informació

 

Us informem del cicle de conferències d’arqueologia que s’impartiran al Museu de Lleida els propers mesos de febrer i març. Totes elles amb la voluntat de difondre alguns dels projectes de recerca i les intervencions arqueològiques més rellevants efectuades a la demarcació de Lleida durant l’any 2019.

Cartell del cicle de conferències.

L’Ajuntament de Lleida ha programat una jornada de formació el dissabte 18 de febrer dirigida a professionals de l’àmbit educatiu, social, sanitari i del lleure focalitzada en les habilitats per a la vida.

Inscripcions. Més informació

El 29 d’abril de 2020 hi ha previst realitzar la VII Jornada CTM-STEAM de les terres de Lleida. Enguany, la jornada es realitzarà a la Val d’Aran i està dirigia a l’alumnat de 4t ESO dels itineraris cientificotecnològics.  Inscripcions abans del 10 de febrer.

Més informació

El VI Seminari Interuniversitari d’Educació Intercultural i Art Africà se celebrarà el 6 de maig a la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL. No cal inscripció.

Més informació.