Full informatiu 115 setembre 2019

La Fira del Medi Ambient conté un extens programa d’activitats lúdiques i de sensibilització ecològica adreçades especialment al públic familiar, així com una interessant oferta d’exposicions i xerrades.

L’espai firal aplega una vuitantena d’expositors de sectors relacionats amb temes mediambientals: energies renovables, vehicles híbrids i elèctrics, construcció sostenible, productes agroalimentaris ecològics, gestió de residus, solidaritat i comerç just, entitats de protecció de la biodiversitat. Més informació

En aquest curs aprendrem a crear els nostres propis segells i ens iniciarem a la tècnica de l’estampació.Estamparem sobre papers, cartró i teixits. Porta una camiseta, peça de roba, funda de coixí, llibreta…o el que vulguis i podràs estampar els teus propis dissenys.

Més informació.

Els Premis Llanterna Digital volen contribuir al coneixement i al foment de l’ús de la llengua catalana, de l’aranès -occità de l’Aran- i de la llengua de signes catalana, a través de la creació de curtmetratges.

L’objectiu dels premis és incentivar l’elaboració de curtmetratges sobre alguna de les llengües pròpies de Catalunya, a través d’un treball creatiu i/o d’equip. Els treballs han d’aprofundir i difondre el coneixement sobre la llengua catalana, l’aranès o la llengua de signes catalana.

Aquests guardons reconeixen i reflecteixen les diverses facetes tant de l’activitat investigadora com de les iniciatives de comunicació i divulgació científica, de mecenatge científic i de cooperació pública i privada en projectes d’R+I a Catalunya.

Més informació.

La RoboCAT és el Campionat de Robòtica de Catalunya. Està organitzat per l’associació El Racó dels Robotaires, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, l’Ajuntament de Balenyà, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya i FPdGi. En cada edició el taulell de joc de la RoboCAT s’inspira en un personatge, indret o moment històric destacat del territori català.

Des del Consorci de Normalització Lingüística ens informen dels cursos de català per aquest curs 19-20 i de les dates de matrícula i finalització dels mateixos.

Més informació.