I Seminari web Famílies Digitals

Des del Pla d’educació digital de Catalunya 2020-2023 i el Pla de millora d’oportunitats educatives, impulsats des de la Direcció General d’Innovació, Recerca i Cultura Digital, i la Direcció General d’Atenció a la Família i la Comunitat Educativa, s’inicia el projecte “Famílies digitals” per acompanyar en l’adquisició de la competència digital per part de les famílies.

Famílies digitals, és un projecte que vol posar a l’abast dels diferents agents que hi participen, orientacions, formació i recursos relacionats amb l’acompanyament de les famílies en el procés d’aprenentatge d’infants i joves, en l’entorn digital.

Aquesta iniciativa té com a objectius: assessorar i capacitar digitalment a les famílies, millorar la comunicació i la participació digital de la comunitat educativa i reduir la bretxa digital.

Per aquest motiu i amb la finalitat de donar a conèixer el projecte, ens agradaria comptar amb la vostra assistència al I seminari web “Famílies Digitals”, del proper dilluns 28 de juny, de 16h a 17:30h.

En aquest seminari comptarem amb la participació i la intervenció d’entitats socioeducatives i centres educatius de primària i de secundària, d’arreu de Catalunya, que compartiran les seves experiències, iniciatives i actuacions en aquest tema. Així mateix, es farà la presentació de l’espai web específic del projecte on podreu trobar recursos, informacions i formació.

Programa del seminari web Famílies Digitals

· Benvinguda institucional

· Presentació del projecte Famílies Digitals

· Experiències d’èxit a càrrec de centres de primària, secundària i entitats socials

· Comunicació escola i famílies a través del Nodes-Telegram a càrrec de l’àrea de Cultura Digital

· Tancament del seminari web

Un cop realitzada la inscripció al I Seminari web “Famílies Digitals”, rebreu l’enllaç del canal de Youtube des d’on s’emetrà el seminari.

Formulari d’inscripció: https://educacio.typeform.com/to/dX5rYJQQ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>