“Engranatges en moviment”. Jornada de tancament del curs Laboratori 2020 – 2021

El Dimecres 7 de juliol, de 9:00 a 13:00 hores, els centres que han participat al Laboratori com a centres Referents i Facilitats i els centres que participen a les Xarxes Territorials de Transformació Educativa es troben a la Jornada de tancament del curs Laboratori de transformació Educativa 2020 – 2021 titulada “Engranatges en moviment”.

És una jornada de celebració on visualitzem els èxits aconseguits pels centres i recollits en les diverses actuacions impulsades pel Laboratori al llarg del curs, i també és una jornada de mirada de futur amb les aportacions personals dels diferents docents agrupats en sales de diàleg. La jornada parteix dels docents i els centres educatius, i els situa en el bell mig de l’escenari. El protagonisme de docents i centres s’estén a alumnat i famílies, empoderant tota la comunitat i fent-la partícip dels valors de l’educació de qualitat.

Més inforamació a la web del Laboratori de Transformació Educativa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>