Final del curs “L’Anella Verda de Tarragona”

El passat mes de maig va finalitzar el curs “L’Anella Verda de Tarragona – Recursos Pedagògics” en format totalment virtual amb un gran èxit de participació. Ha estat un curs impulsat per l’Ajuntament de Tarragona a través de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET). Hi han participat educadors i docents, i ha estat reconegut pel Departament d’Educació.

El curs ha estat coordinat pel GEPEC-EdC, i hi han participat com a formadors Rafael López-Monné, geògraf i docent a l’Escola de Turisme i Oci de la Universitat Rovira i Virgili, Cristina Cebrian, naturalista i monitora d’esplais de natura, i Laura Queral, coordinadora de l’Educació Ambiental del GEPEC-EdC.

Recursos didàctics per una trentena d’inscrits

Han participat un total de 29 persones, dels quals 23 docents i 6 educadors ambientals. Els assistents, a més, han realitzat un treball al finalitzar les sessions teòriques, on han aplicat els coneixements obtinguts durant el curs. Alguns d’aquests treballs estan disponibles a continuació, per tal que qualsevol docent interessat en realitzar activitats amb l’alumnat a l’Anella Verda, els pugui utilitzar.

Tot i el format virtual d’aquest curs, els participants han conegut en quins camins i espais compta l’Anella Verda, i com poden des dels centres escolars o entitats d’educació ambiental impulsar accions de recerca i Aprenentatge i Servei per tal de donar valor a aquest patrimoni cultural i natural de Tarragona.

A més, ha estat una oportunitat per que els docents i formadors puguem debatre sobre la importància de les sortides a l’aire lliure i la natura, especialment en èpoques com l’actual en que patim la pandèmia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>