Caixa NANOkit 2.0

NanoKit 2.0 conté material didàctic divers sobre les àrees de la nanociència i nanotecnologia, representatives de la darrera gran revolució tecnològica, encara en desenvolupament. S’estructura en 8 blocs o paquets: superfícies, nanoencapsulació, materials, nanomedicina, nanopartícules, piezoelèctrics microscopi i nanotecnologia: oportunitat o perill ?.

Permet un treball transversal, preferentment per a l’alumnat d’entre 2n d’ESO i 1r de batxillerat, que es pot abordar des de les àrees de ciències, tecnologia i matemàtiques, però també fins i tot des de la filosofia.

El kit va acompanyat de dos dossiers (fitxes de l’alumne i del professor), molt ben elaborats, amb exemples ja desenvolupats d’activitats possibles.

Periòdicament, des de diferents institucions, s’ofereix formació directament relacionada (com ara els Cursos NanoEduca(octubre – novembre 2016 i gener – febrer 2017, ICE UB), els Juliols de la UB (juliol 2017) i el Curs d’estiu d’actualització en nanociència (juliol 2017, ICE UAB). Tanmateix, no és imprescindible per a l’ús del kit.

Enllaços d’interès, relacionats:

Què és la nanociència / Contingut del NANOkit /  Materials addicionals NANOkit 2.0  /  Material per activitat  /  Projecte Nanotecnologia CESIRE  /  Formació d’estiu en nanociència (UAB)  /  Formació d’estiu en nanotecnologia (UB)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>