“EL MARIA CANALS PORTA CUA… A CERVERA”

El proper 17 de maig de 2019, la Regidoria de Cultura de la Paeria de Cervera juntament amb el Conservatori de Grau Superior de Música de Cervera organitzen la setena edició del Festival Maria Canals amb el títol, “MARIA CANALS PORTA CUA… A CERVERA”.

Les activitats previstes d’acord als nivells educatius són:

  • Per a Infantil, CI i CM: “El petit príncep”. Un treball al voltant de l’amistat i de la creativitat. Es tracta d’una activitat didàctica entorn l’instrument del piano, on l’alumnat podrà conèixer a través  de la companyia d’animació CAMPI QUI PUGUI històries entorn aquest instrument. L’activitat serà des de les 9 hores fins a les 13 hores del divendres dia 17 de maig a la Plaça Joan Salat i té una durada aproximada d’1 hora. Consulteu el DOSSIER PEDAGÒGIC.
  • Per a CS i 1r cicle de la ESO: El piano en el procés creatiu d’una cançó on el pianista Joan Pau Chaves, pianista del grup Els Pets proposa una sessió didàctica on ens parlarà de les possibilitats que ens ofereix el piano en el procés creatiu que es desenvolupa en la composició o l’arranjament d’una cançó. L’activitat serà des de les 9 hores fins a les 14 hores del divendres dia 17 de maig a la Plaça Major i té una durada aproximada d’1 hora. Consulteu el DOSSIER PEDAGÒGIC.

Cal donar resposta de la participació en aquestes activitats abans del proper divendres dia 26 d’abril, a: educacio@cerverapaeria.cat

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>