Sexe en el cervell?

En aquest taller i mitjançant diverses activitats interactives i vídeos, es va treballar les diferències sexuals humanes (anatòmiques, fisiològiques i de comportament). Es va parlar de les dicotomies de sexes i gèneres, així com de l’orientació sexual i la identitat de gènere.

Des d’una perspectiva científica, la Dra. Ester Desfilis, va desmitificar algunes assumpcions populars errònies sobre aquests temes, tot i  remarcant algunes aportacions recents de les neurociències a la comprensió del que és el nostre principal òrgan sexual: el cervell.

Aquesta interessant xerrada es va dur a terme a la Sala Francesc Buireu del centre cívic de Cervera, el dimarts 27 de novembre de 10h a 12h. Va estar adreçada a l’alumnat de 4t d’ESO de l’institut Antoni Torroja i  de l’institut La Segarra.

Organitzada per l’ICE de l’UdL amb col·laboració del CRP de la Segarra.

La conferència va ser impartida per la Sra. Ester Desfilis, doctora en Ciències Biològiques, Professora de Psicobiologia de l’UdL i investigadora del IRB-Lleida.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>