L’espill encantat

El dijous dia 11 d’abril 2019 es farà la funció per a escolars de la cantata de nova creació, l’Espill Encantat al Gran Teatre de la Passió. Aquesta activitat s’emmarca dins del 9è Festival de Pasqua de Cervera, música clàssica catalana (del 11 al 21 d’abril del 2019).

El divendres dia 12 d’abril 2019 a les 20.30h Concert Familiar de la cantata al Gran teatre de la Passió.

A partir del conte Quadern de música, del poeta cerverí Jaume Ferran, L’espill encantat és una cantata de nova creació, estrena, encàrrec i producció pròpia del festival, per a cor infantil, solistes, narrador i conjunt instrumental. Es basa en el Quadern de música de Jaume Ferran, escriptor cerverí i fill predilecte de la ciutat; escrita per Jordi Castellà (música) i Montse Pont (lletra i guió), ambdós, també cerverins. Consulteu el Programa de ma.

 Entrades i altra informació.

Marc Castellà i Xavier Hidalgo, direcció artística. Josep Ferrer, baix; Anna Encuentra, nena solista; Laura Cots, soprano; Judit Cases, mezzo; Blanca Julià, contralt.

Grups corals del Conservatori de Cervera; Núria Mas, directora dels cors.

Orquestra de professors del Conservatori de Cervera. Jordi Castellà, composició i direcció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>