FLIC Barcelona

El FLIC és un festival d’experiències i creació literària que convida a gaudir de la literatura i les arts. L’objectiu és promoure la relació entre les diverses arts a través de formats innovadors i experimentals, fomentant així la creació interdisciplinària i el foment pel gust literari, amb la participació de tots els agents implicats.

Es celebra a diverses ciutats de forma itinerant i té una programació per les famílies, un programa per a les escoles, per a joves creadors i una trobada professional.

Aquest és l‘enllaç a les propostes del FLIC Escola pel curs 2019-2020, que tenen lloc entre els mesos de gener i febrer.  Allà trobareu l’enllaç per fer la inscripció.

Com veureu, les Experiències literàries per a l’educació primària del mes de febrer (per 3r, 4t i 5è) es fan a la Fabra i Coats. Aquesta activitat és de pagament (6 euros per infant), però podem oferir la gratuïtat de 200 places per alguns centres el dilluns 3 de febrer, de 10.30 a 12.30h. Es valoren principalment les necessitats socioeconòmiques del seu alumnat.  Ompliu aquest formulari si esteu interessats (fins el 31 d’octubre).

FORMULARI PLACES BECADES

A QUI VA ADREÇAT: Centres públics i concertats, educació especial
ETAPA: Primària, Secundària i Batxillerat
DURADA: Un taller
ÀMBIT: Ciutat de Barcelona