Vídeo de la conferència “L’educació online: llums, ombres i algun mite trencat”, a càrrec d’Albert Sangrà

Conferència: “L’educació online: llums, ombres i algun mite trencat”, a càrrec d’Albert Sangrà.

Dimarts 2 de febrer, de 17.30h a 19.15h
Enllaç a la videoconferència

 

L’educació online ha aparegut en les nostres vides, fins i tot per a aquelles persones que mai havien pensat que els pogués afectar a elles. Des de l’acceptació que no necessàriament l’educació online ha de prevaldre sobre la presencial, cal valorar el seu potencial de donar suport a una situació extrema, i de desencadenant de processos d’innovació en les maneres d’ensenyar i aprendre. Però, és educació online el que hem fet durant la pandèmia?
Quins són els elements i els tributs que ens permetrien aplicar models d’educació online (o híbrids) que milloressin la nostra docència? I sobretot, els docents som “replicants” que hem de fer el mateix en qualsevol context i escenari? 

Albert Sangrà és el director de la Càtedra UNESCO en Educació i Tecnologia per al Canvi Social a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). És investigador del grup consolidat Edul@b i professor catedràtic dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació. Membre de l’equip fundador de la UOC.
Les seves principals àrees d’investigació són els usos de les TIC en l’educació i la formació i, en particular, les polítiques, l’organització, la gestió i el lideratge en la implementació de l’educació online i la garantia de la seva qualitat, i el desenvolupament professional docent per a l’ensenyament en línia.

Vegeu:


Aquesta conferència és la primera del cicle “La meva àrea necessita de les altres“.