Escoles d’estiu 2020 FMRPC

El Moviment d’Ensenyants de l’Hospitalet, com la majoria de Moviments de Mestres, hem decidit que aquest any no es farà L’Escola d’Estiu a l’Hospitalet, però sí es  participarà en aquelles activitats conjuntes que s’han decidit que siguin obertes a tothom, com serà la Taula Rodona que es farà el 2 de juliol, a les 17h, amb la Neus Sanmartí, la Sigfrid Fadrique, Carles Parellada i Jaume Funes que intentaran donar una mica de llum a la tornada a les Escoles i Instituts, així com d’altres que s’han programat.

Us convidem a que participeu de totes aquestes activitats . En aquest enllaç https://ja.cat/EESTIU2020 podeu fer la inscripció a les dues Taules Rodones de l’1 i 2 de juliol  i a les Conferències  del 6 al 10 de juliol que seran obertes i gratuïtes.

També podreu trobar informació de les activitats que fan les 7 Escoles d’Estiu virtuals ( els associats al Casalet tindran el mateix descompte que associats als moviments organitzadors) al document conjunt de tots elsMoviments de Renovació.