La Marató de TV3. Sessions divulgatives als centres sobre salut mental

La Fundació de La Marató de TV3 arranca la campanya La Marató 2021.

Des de la fundació ens comuniquen que els centres de secundària de la vostra zona han rebut informació de la campanya convidant-los a participar amb les sessions divulgatives, que aquest any seguint les mesures de seguretat Covid-19 seran, també, en format telemàtic.

Un dels objectius de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és conscienciar els joves sobre les malalties tractades al programa. Per aconseguir-ho, la Fundació desplega una intensa campanya de divulgació i sensibilització adreçada als centres educatius que arriba a més de 200.000 joves.

Entre el 18 d’octubre i el 19 de desembre, professionals de la salut faran milers de sessions divulgatives, en format telemàtic, per acostar els joves a la realitat mèdica i humana de la salut mental i despertar el seu esperit solidari envers les persones afectades i les seves famílies.

Les sessions de divulgació estan adreçades, principalment, a centres educatius de secundària, de batxillerat i cicles formatius, així com a altres entitats socials, educatives i culturals de tot Catalunya i es faran en horari de 8.00 a 20.00. Totes les sessions segueixen un protocol d’actuació i un programa elaborat per la Fundació, i es desenvolupen amb el suport de material audiovisual creat expressament.

VOLS REBRE UNA SESSIÓ DIVULGATIVA DE LA MARATÓ 2021?

Si estàs interessat que el teu centre/entitat aculli una d’aquestes sessions divulgatives sobre la campanya

OMPLE AQUEST FORMULARI

 Tota la informació a : sessions divulgatives

Per a més informació o en cas de dubte, contacteu a través del correu electrònic sessions_divulgatives@ccma.cat o bé al telèfon 93 552 74 98.