Recursos digitals

  • Padlet: eina educativa i col·laborativa entre docents i alumnes. És un mur o cartellera digital que està dissenyada per compartir contingut editable en temps real. Permet inserir textos, imatges, enllaços, documents… i que teniu a la vostra disposició durant l’estada, permetent que els alumnes vagin anotant lliurement els aspectes i experiències més rellevants que han viscut durant l’estada al CdA.
      • Us deixem un padlet de presentació perquè us pugueu familiaritzar amb el seu funcionament i exploreu les possibilitats que té.
  • Kahoot: us deixem qüestionaris en format Kahoot de les diferents activitats que fem al CdA Juneda, que us poden servir com a activitat inicial d’activació de coneixement previs (abans de fer l’estada), com a activitat final d’avaluació (després de fer l’estada), o utilitzar-los en qualsevol moment del curs:

🐝 Kahoot apicultura
🐄 Kahoot granja
🍆 Kahoot hort
🥛 Kahoot transformació d’aliments
🌳 Kahoot paisatge
🍞 Kahoot forn

(*) És possible que, si teniu l’autocorrecció activada per defecte al vostre navegador, us apareguin paraules mal redactades o en un altre idioma, el qual genera problemes i és incòmode. Per solucionar-ho, cal desactivar l’autocorrecció del vostre navegador web.

 

  • Educaplay: aprofitem aquest generador de jocs online per, també en clau d’activació de coneixements previs, preparar aquesta activitat sobre vocabulari bàsic d’apicultura en format ‘rosco’.

🐝 Passaparaula apícola
🐝🇬🇧 Beekeeping pass the word

Estem a la vostra disposició, durant la preparació de l’estada, per aclarir dubtes o compartir el pla de treball al voltant d’aquestes propostes.

#joemquedoacasa