Calendari CdA Juneda – Les Obagues 2020

Ha arribat un dels moments més especials de l’any:

És un goig anunciar-vos que el calendari que elaborem des de ‘Les Obagues Eines Educatives’ i el ‘Camp d’Aprenentatge de Juneda’ ha sortit a la llum. Seguim amb la intenció de donar-li una mirada diferencial, un valor afegit. Per això no ens cansarem de convidar-vos a debatre per transformar l’educació i poder canviar el món. Us convidem a CONVIURE per saber COM VIURE i així adquirir, incansablement, el compromís personal i col·lectiu que ens porti a ACTUAR per poder aconseguir els ODS (objectius de desenvolupament sostenible). Per visibilitzar-ho, recorrem un cop més als llibres, aquests petits tresors que tots tenim a l’abast i que poden EDUCAR EN EL COMPROMÍS.

Farem arribar alguns calendaris de forma presencial, però també el podeu descarregar vosaltres mateixos. Clicant AQUÍ obtindreu el PDF que podeu imprimir. No dubteu a contactar amb nosaltres i demanar-lo, que us el farem arribar. No us quedeu sense! ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>