III Sessió del Congrés Nacional d’Educació Ambiental

El 25 de març a les 17 h es celebrarà la tercera sessió del Congrés Nacional d’Educació Ambiental: Mirades per a la transformació: De la recerca a l’acció transformadora.

El Congrés Nacional d’Educació Ambiental 2020-21 aspira a generar proactivitat davant dels reptes que ens planteja un món canviant i complex i a concebre solucions per a una societat més sostenible, corresponsable i justa.

Parteix de l’objectiu de consolidar-se com l’espai de trobada, anàlisi i reflexió dels actors de l’educació ambiental i cercar eines que permetin arribar a nous col·lectius i crear aliances innovadores per transitar del canvi individual a la transformació col·lectiva i estructural.

En aquesta tercera sessió es comptarà amb una taula rodona d’expertesa per innovar en la cultura de la sostenibilitat i la transformació col·lectiva amb la participació d’en Josep Perelló (UB), Gisela Cebrián (URV) i Anna Ramon (CREAF-UAB) on es parlarà de ciència ciutadana, recerca en educació ambiental i divulgació de la recerca.

El programa d’aquesta sessió el trobareu disponible al web: https://www.cnea.cat/ 

Podeu accedir al formulari d’inscripcióAQUÍ