Apunta’t al repte de les Jornades Esportives Escolars On-Line

Apunta’t al repte de les Jornades Esportives Escolars On-Line

Grava un vídeo practicant un joc o un esport amb la teva família i comparteix-lo amb nosaltres.

Aquests dies de confinament s’han suspès també totes les activitats esportives per als nenes i nenes que participen als jocs escolars i a les activitats organitzades per l’Ajuntament de Cornellà. Una d’elles eren les Jornades Esportives Escolars que s’organitzaven a l’Estadi Municipal amb la participació dels centres educatius de la ciutat.

Com que enguany no es podran fer, alguns professors d’educació física d’escoles de la ciutat ens han proposat un repte: UNES JORNADES ESPORTIVES ESCOLARS ON-LINE del 6 al 12 d’abril.

Unes olimpíades molt particulars, que iniciarem el 6 d’abril coincidint amb el Dia Mundial de l’Activitat Física. Es tracta d’animar a tots els escolars i familiars a pujar un vídeo a les vostres xarxes socials amb el hastag #esportescolarcornella, per promocionar l’activitat esportiva en aquesta època de confinament.

Aquestes particulars olimpíades estan obertes a tothom i podràs donar sortida a la teva imaginació amb esports al menjador, jocs improvisats…i qui sap? Igual t’inventes algun esport nou. Us apunteu al repte?

Fitness al balcó, diumenge 12 d’abril

I per concloure aquestes jornades esportives us proposen una altra forma de divertir-nos en comunitat, organitzada per la Diputació de Barcelona.

Es tracta d’una sessió massiva i multitudinària de fitness convocada pel proper 12 d’abril a les 12 hores. I com es farà? Dons ens conviden a sortir a la terrassa, balcó, finestra o pati i fer una sessió familiar de fitness. No t’ho pots perdre! I Aprofita l’ocasió per gaudir-ho amb els teus veins i veïnes.

L’esport és un magnífic antídot per fer afrontar el confinament a les nostres llars, gràcies als demostrats beneficis físics i psíquics derivats de la seva pràctica. Efectivament, la incorporació de l’esport als nous hàbits quotidians es presenta com un eficaç recurs per combatre el sedentarisme, tenint cura de la salut de la ciutadania.

CONSULTA AQUÍ ALGUNES OPCIONS PER PRACTICAR ESPORTS
https://www.diba.cat/web/esports/durantelconfinamentnotaturis

CONSULTA AQUÍ LES ACTIVITATS I CLASSES ON LINE DEL PARC ESPORTIU LLOBREGAT
http://www.queferacornella.cat/aire-lliure-i-esports/practica-esport-a-casa-teva-amb-el-pell/