SoundCloud

SoundCloud és una plataforma de distribució d’àudio en línia on els usuaris poden col·laborar, promocionar i distribuir els seus projectes musicals (Font: Viquipèdia).

Aquesta plataforma permet pujar de forma gratuïta fins a 180 minuts d’àudios enregistrats per a, posteriorment incrustar-los en un article o pàgina del blog.

1. Per registrar-vos accediu a https://soundcloud.com/ i feu clic a Create an account a la part superior esquerra de la pantalla. Si ja teniu compte a Soundcloud passeu directament al pas 5.

2. A continuació veureu que podeu registrar-vos amb Faceboo o Google, o bé crear un compte amb un altre correu electrònic. Es recomana triar l’opció de Google i autenticar-se amb l’adreça del centre.

3. Accediu al vostre compte i accepteu els permisos necessaris. La propera vegada que hi accediu aquest pas ja no serà necessari.

4. A continuació accepteu els termes d’ús marcant la casella corresponent i feu clic a Get started.

5. A partir d’aquest moment ja podeu pujar els fitxers d’àudio a Soundcloud. Per fer-ho feu clic a Upload de la barra superior.

6. Feu clic a Choose a file to upload (també podeu enregistrar un àudio directament a l’aplicació).

7. Trieu l’àudio que vulgueu pujar del vostre ordinador i ompliu els camps obligatoris (Títol). Finalment feu clic a Save. Un cop pujada la pista d’àudio el sistema us permetrà copiar l’enllaç.

8. Copieu l’adreça i enganxeu-la a un article dins de la pestanya Text.

9. Publiqueu l’article i visualitzeu-ne el resultat.