ELS DIMECRES, CONTES!

ELS DIMECRES, CONTES!

El Pla Educatiu d’Entorn de Montcada i Reixac i les biblioteques municipals donarem la benvinguda a l’estiu i al bon temps amb aquesta iniciativa que  portarà contes a l’aire lliure tots els dimecres dels mesos de juny i juliol a diferents places del municipi: ‘Els dimecres, contes!’.

Les sessions de contes començaran el proper dimecres 2 de juny a les 17.30h a l’Espai Miquel Poblet i per assistir-hi cal inscripció prèvia. Feu clic per accedir al  formulari 

Us informem que les hores del conte de juny seran de 17.30 a 18.30h i les de juliol de 18.30 a 19.30h per evitar la calor.

Les diverses dinamitzacions lectores es faran a les diferents places del municipi de tots els barris: a la plaça de l’Església (Montcada Centre), a la plaça Bosc (Can Sant Joan), a plaça del Poble (Terra Nostra), al parc de l’Antiga Cerveseria (Montcada Centre), a la plaça de la II República (Mas Duran) al Parc del Turó Blau (Can Cuiàs), a la plaça de la Ribera i al parc que hi ha davant de la biblioteca Elisenda, al carrer Tarragona.

 

 

Aquest dies les biblioteques també posaran a l’abast una parada amb llibres per poder fer préstec. No us oblideu de portar el vostre carnet!

Podeu consultar la resta de programació en aquest enllaç i també consultar la resta d’activitats que es realitzaran des de les biblioteques municipals al seu blog.

 

Montcadencs, montcadenques.. No us quedeu sense fer la vostra inscripció!