Passaport Edunauta (Targapass)

El Pla Educatiu d’Entorn de Tàrrega inicia el projecte Passaport Edunauta (Targapas), en el qual participaran els centres educatius d’Educació Primària de Tàrrega.

El passaport Edunauta és una eina que permetrà als infants del centres gaudir de la descoberta de l’entorn, connectar els aprenentatges formals i no formals que realitzen i créixer des d’una perspectiva integral i comunitària.

Mensualment es proposaran diferents activitats per realitzar a l’entorn i en diferents entitats de Tàrrega per gaudir d’un ampli ventall de propostes en temps d’oci i de lleure. Aquestes activitats estan organitzades en diferents temàtiques per tal de garantir el desenvolupament dels infants de Tàrrega.

El projecte té una durada de 3 cursos escolars i l’inicia l’alumnat de 4t d’Educació Primària. Aquest mateix alumnat, en acabar 6è de primària gaudirà d’una activitat de cloenda del projecte.

Des del centre educatiu de referència, també es proposaran algunes activitats en les sessions de tutoria i compartirem plegats i plegades l’implementació d’aquest projecte.

Ara més que mai, nens i joves necessiten poder gaudir de propostes lúdiques compartides en família. Per a qualsevol consulta referent al passaport Edunauta (Targapas), s’ha habilitat un correu electrònic per atendre les famílies, infants i entitats participants en aquest projecte: targapastarrega@gmail.com

Que comenci l’aventura!