Jornada Francòfona EOI – Instituts de l’Urgell

Aquesta exitosa Jornada va ser la tercera que se celebrava amb un total de 195 participants dels diferents instituts de Tàrrega, Manuel de Pedrolo, Alfons de Costafreda, Escola Vedruna-Sant Josep i de Bellpuig, Lo Pla d’Urgell, a més de la participació com a voluntaris i creadors de la gimcana i guia turística dels alumnes de l’EOI Tàrrega.
És un esdevinement que té un format únic a tota Catalunya (la gimcana seguida d’un concert) i que s’està consolidant.

Aquesta jornada neix de la col·laboració entre l’EOI i els Instituts de l’Urgell com a institucions involucrades en l’estudi del francès en un context plurilingüe.

La jornada és lúdica i a la vegada instructiva: l’alumnat està en contacte durant tot el matí amb la llengua francesa: la gimacana i el concert són en francès amb la qual cosa els estudiants practiquen la seva comprensió tant escrita com oral.

La cantant i pedàgoga Cecília Debergh va oferir un concert de gran qualitat amb els seus músics. Va ser una ocasió per a l’alumnat d’escoltar en directe cançons que ja coneixen i de descobrir-ne de noves. Va ser un moment participatiu on alguns van pujar a l’escenari i tots van estar invitats a cantar. Un gran moment cultural.

Des de l’EOI agraeixen la col·laboració del CRP així com la bona disposició de l’Ajuntament per a que la Jornada Francòfona es vagi consolidant a l’Urgell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>