El PEE programa el cicle de conferències dels Tallers d’Acció Tutorial Compartida amb Famílies

Un total de 7 conferències formen part del cicle que el Pla Educatiu d’Entorn 0-20 de Tàrrega ha programat per a les famílies de la ciutat.

Aquests tallers s’emmarquen dins el Pla d’Acollida d’Àmbit Municipal de Tàrrega i són un espai de reflexió i formació de les famílies de l’alumnat dels centres educatius de Tàrrega.

Les temàtiques tractades en les diferents sessions han estat consensuades amb els centres educatius , les associacions de famílies i les famílies que formen part de la comunitat educativa de Tàrrega, per tal de donar resposta a les seves inquietuds i necessitats.

Gestió emocional, criança digital conscient, ús de les xarxes i pantalles, creació d’espais harmònics i segurs a casa… són alguns dels temes que les famílies de Tàrrega podran gaudir de la mà de professionals expertes en els respectius àmbits.

Les conferències van adreçades a les famílies de Tàrrega, són gratuïtes i no cal inscripció prèvia. Trobareu l’enllaç per connectar-vos-hi en la informació que publicarem de cadascuna de les conferències.