Programa AVANCEM cap al plurilingüísme

El programa Avancem: Ensenyament i aprenentatge integrat de les llengües promou l’ensenyament de les llengües d’una manera holística. Parteix de la base comuna d’ensenyament/aprenentatge de les llengües per tal de fomentar el consens metodològic i la cooperació entre el professorat de llengües i arribar a construir projectes de comunicació integrats en els quals participen les diferents llengües del centre.

Es tracta d’un programa pilot adreçat al Cicle Superior de Primària i ESO que ha estat experimentat per un institut de la nostra comarca per primer cop aquest curs 2016-17.

Els centres participants estableixen un grup impulsor que va implementant les diferents actuacions al centre i reben formació en centre adreçada a tot el professorat de les àrees lingüístiques durant dos cursos escolars. El tercer any del programa ha de servir per instaurar i consolidar les novetats metodològiques al centre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>