GAM-i-fica’t

Els Serveis Educatius i els Serveis Territorials d’Educació a Tarragona, amb motiu del Dia Internacional del Joc, organitza l’acció  GAM-i-fica’t.

La gamificació educativa consisteix en fer viure les experiències d’aprenentatge com si es tractés d’un joc. És una de les tendències que està revolucionant el nostre sistema educatiu perquè  proporciona eines per transformar la forma en què aprenen els infants.

Cronograma
  • Del 18 al 20 de maig trobareu recursos a través de les xarxes socials dels CRPs de ST de Tarragona, etiquetats amb  #GAMIficat
  • El 21 de maig, a les 17h, es realitza el Seminari via Web (Webinar) on us presenta la proposta   Viatges d’estar per casa i també esposar en valor els aspecte psicopedgògics de la gamificació en l’aprenentatge.
      • Inscripció webinar: FORMULARI.
      • El mateix dia 21 de maig, al matí, us farem arribar la URL del webinar.
  • A partir del 22 de maig trobareu més recursos a través de les xarxes socials dels CRP’s de ST de Tarragona
  • Dijous, 28 de maig celebrem el Dia Internacional del Joc amb la JAM Viatges sense límits!

A la JAM es proposa dissenyar un nou viatge amb els creadors de “Viatges d’estar per casa”, que formen part del Màster en joc, gamificació i tecnologia aplicats a l’educació de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives de la Universitat de Barcelona ENTI UB,  que coordina el professor Oriol Ripoll.

Junts aprendrem lúdicament i des de casa.

#GAMIficat amb nosaltres! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>