Congrés Català d’Educació Matemàtica 2020

Modificacions del Congrés C2EM 2020

Ateses les circumstàncies que estem vivint a causa del Covid19 i donada la impossibilitat de celebrar el C2EM 2020 en les dates previstes, els Comitès Local, Organitzador i Científic del C2EM 2020, la junta de Feemcat i representants del Departament d’Enginyeria Informàtica i Matemàtiques de la Universitat Rovira i Virgili han acordat:

Traslladar la celebració del C2EM 2020 al 13, 14 i 15 de novembre en un format més compactat i només serà a la ciutat de Tarragona en el marc de la setmana de la ciència.

– Anul·lar les inscripcions produïdes fins ara, retornar l’import corresponent durant les pròximes setmanes i obrir un nou període d’inscripció a partir del 14 de setembre.

Contactar amb totes les persones que han presentant aportacions, per tal de confirmar la seva disponibilitat per mantenir-les en les noves dates i obrir un període extraordinari per presentar noves aportacions des del 15 de maig al 15 de juliol.

Iniciar l’exploració de les possibilitats tècniques per, en el cas que les circumstàncies sanitàries ho fessin necessari, el congrés pogués tenir un format virtual.

Més info +
Abans del confinament

La FEEMCAT, amb el suport del Departament d’Enginyeria Informàtica i Matemàtiques de la Universitat Rovira i Virgili com a coorganitzador, i amb la col·laboració del Departament d’Educació i d’altres entitats i institucions, organitzen el Congrés Català d’Educació matemàtica 2020

Dates

Del 7 al 9 de juliol de 2020

Lloc de realització

Reus i Tarragona

Desenvolupament
  • Inauguració – Teatre Fortuny de Reus
  • Comunicacions, debats, presentacions i tallers – Campus Catalunya de la URV
  • Cloenda – Sala August del Palau de Congressos de Tarragona
Programa

Primer anunci del programa (Objectius, estructura, dates, etc)

Participa-hi!

Els assistents poden participar activament presentant comunicacions, tallers i presentacions fent la inscripció a la web del c2em.

Obert el termini per presentar propostes: des d’avui i fins a l’1 de març de 2020!

Inscripció al C2EM

Es farà mitjançant la pàgina web del congrés a partir del mes de gener de 2020

Web i Xarxes Socials
Web https://c2em.feemcat.org/
Twitter @c2em2020
Per saber-ne més

Vídeo Reportatge del Congrés Català d’Educació Matemàtica (C2EM) 2016 – UB

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>