Congrés Català d’Educacció Matemàtica 2020

El Congrés Català d’Educació Matemàtica (C2EM 2020) que estava previst desenvolupar-se aquest estiu passat a Reus i Tarragona es va haver d’ajornar i es va realitzar el passat cap de setmana, del 13 al 15 de novembre de manera virtual.

Aquest congrés que es realitza una vegada cada 4 anys, i en aquesta ocasió ha estat gestat i preparat des del Camp de Tarragona.

Organitzat per la FEEMCAT i el DEIM de la URV, el Congrés adreçat a tots els nivells i etapes de l’educació: l’educació infantil i primària, la secundària, el batxillerat i fins a la universitat, la d’adults i l’educació en ambients especials.

A l’espai del C2EM es van poder compartir opinions i experiències entorn de l’educació matemàtica dins i fora de l’aula.

Va comptar amb uns 750 assistents i la presentació de més de 100 comunicacions, presentacions de propostes d’aula, presentacions 20 20 i taules virtuals.

En aquest enllaç podreu visualitzar cada una de les càpsules https://c2em.feemcat.org/

Els passejos matemàtics de Reus i Tarragona van donar l’empremta territorial de les dues ciutats. Dues propostes molt interessants que quedaran de llegat al territori perquè puguin ser utilitzades en el futur per tots aquells que visitin les dues ciutats amb ulls matemàtics.

A Reus, el passeig ha estat preparat en format de geocaching i coordinat per la exdirectora i professora de matemàtiques de l’Institut Salvador Vilaseca de Reus, Misericòrdia Nomen.

A Tarragona, el passeig matemàtic ha estat coordinat per tres professors de l’Institut Pons d’Icart de Tarragona, Ramon Nolla, Ramon Masip i Ximo Arnau.

Aquí teniu el Decàleg del bon portador de problemes a classe que van presentar la Laura Morera i en Jordi Font a la conferència de clausura.

Per acabar podeu trobar enllaçat tots els vídeos de les conferències a la següent adreça:  https://edumet.cat/areatac/presentacions/index.php?ID=1IF-vMyrvVMJ2eu6RbfuLh0J8LO2t8EweDiu0DrucxxA&config=Config_1

Felicitats per la feina feta!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>