Robots Edison V2.0

Fitxa Préstec

14 Robots programables multi-nivells Edison v2.0

 

Especificacions Tècniques:
Memòria: + 5kb de memòria per descarregar programes més grans.
Programació: Control remot (lectura de codis de barres), gràfica (EdBlocks), híbrida (Edware) i basada en Phyton (EdPy) amb 3 botons de control per aplicar la programació.
Compatibilitat: Windows, Mac, Linux, iOS, Android i Chrome.
Bateria: Requereix 4 piles AAA (no incloses). Entra en mode de repòs automàtic després de 5 minuts d’inactivitat.
Detecció d’obstacles: Infrarojos utilitzant 2 LEDs (en els frontals dret i esquerre) i un mòdul receptor d’infrarojos.
Control remot: Mòdul receptor IR (38kHz) que pot aprendre codis infrarojos des de la majoria de comandaments de TV / DVD.
Seguiment de línia: Fototransistor i led vermell.
Sensors de llum: 2 fototransistors (frontal dret i esquerre).
Sensor de so: Transductor piezoelèctric.
Llums: 2 LEDs vermells (Frontal esquerre i dret)
Processador: Freescale 8-bit MC9S08PA8VLC
Dimensions: Llarg 7,9 cm. Alt 3,6 cm. Ample 6,4 cm.
Pes: 249 grams
Contingut de la Caixa:
1 Robot Edison V2.0
1 Cable de programació EdComm

Edison V2.0 és un robot programable amb capacitats de moviment autònom i súper assequible. Dissenyat per a ser un recurs complet d’ensenyament per a l’educació STEM per a estudiants de 4 a 16 anys d’edat.
És compacte, versàtil i resistent, suporta caigudes i pressions, compta amb un embragatge en cada caixa d’engranatges evitant així danys als engranatges si les rodes són forçades.

Programable. Admet múltiples maneres de programació des del més senzill al més avançat que poden descarregar-se des de qualsevol dispositiu a través del cable inclòs EdComm:

1.Programació per control remot amb EdMat; programes precarregats que s’activen passant per sobre d’un codi de barres. Ideal per als més petits, des dels quatre anys, sempre amb l’ajuda d’un adult.

2. Programació gràfica per blocs amb EDBlocks, perfecte per a la iniciació i edats compreses entre els 7 i els 12 anys d’edat.

3. Programació amb llenguatge híbrid Edware per nivells intermedis i edats compreses entre els 11 i els 12 anys d’edat.

4. Programació amb llenguatge Python a través d’EdPy per nivells avançats i usuaris majors de 13 anys.

Compatible amb LEGO®:

El robot Edison V2.0 conté plaques compatibles amb LEGO® que permeten expandir i dur a terme des de creacions sofisticades fins a sistemes més complicats.

Combinat amb el kit d’expansió EdCreate que incorpora 115 blocs de construcció addicionals, podrem convertir el nostre robot a una grua, un tanc, una excavadora, 1 portallapis o una màquina de fer forats.

Funciona amb infrarojos:

El robot Edison V2.0 interactua amb el món a través d’emissors i receptors d’infra vermells (IR). Un Edison V2.0 es pot comunicar amb un altre a través d’IR. A més es pot programar i controlar amb comandaments a distància de TV i DVD convencionals.

Control de creuer:

Edison V2.0 té codificadors de roda. Els codificadors de roda permeten al robot recórrer distàncies específiques a velocitats exactes. Seria una cosa semblant a un control de creuer. També pot recórrer a angles específics (usant EdPyApp.com) i conduir recte, molt recte.

El més complet del mercat:

Compta amb més sensors incorporats que qualsevol altre de la seva classe; sensors de so com el detector d’aplaudiments i brunzits, sensors de llum a esquerra i dreta que combinats amb els LEDs vermells esquerre i dret es converteixen en el perfecte sensor de seguiment de línia i LEDs d’infraroig esquerre i dret que són ideals per evitar obstacles . També està proveït de llums i sons.

Posada en funcionament:

A diferència d’altres robots del mercat, l’Edison V2.0 funciona amb quatre piles AAA que es poden adquirir en gairebé qualsevol establiment, amb l’opció d’utilitzar piles recarregables la vida útil és molt superior a una pila convencional.