Les STEAM en moviment

 L’Equip ICE STEAM, El motor del canvi, organitza un cicle de conferències amb el nom Les STEAM en moviment adreçat al professorat de Secundària i al Cicle Superior de Primària, i a totes aquelles que tingueu interès en el conèixer metodologies d’ensenyament de les STEAM.

La primera activitat de formació és una conferència virtual amb el títol:
L’astronomia com a eix vertebrador de les STEAMConeix el maletí del Jove astrònom i emporta-te’l al teu centre per a treballar l’astronomia.
A càrrec de Rosa Maria Ros Ferrer, professora de l’Escola d’Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels i creadora  del programa “Ciència en acció”

Aquesta conferència, inicialment estava programada per al 5 de novembre i s’ha hagut de reprogramar per al dia 12 de novembre

Dades d’agenda:

Data: Dijous, 12 de novembre a les 17:30 h

L’enllaç a les sessions, s’enviarà als inscrits per correu electrònic.  Les altres conferències del cicle Les STEAM en moviment seran:

Dijous, 19 de novembre a les 17:30h. Tallers i activitats d’astronomia per a implementar a les aules. A càrrec de  Rosa Maria Ros Ferrer

Dijous, 26 de novembre a les 17:30h: Fem usuaris més sostenibles. Treballem els Objectius de Desenvolupament Sostenible amb diferents tecnologies favorables i recursos digitals, com el mapting. A càrrec de Maria del Mar Lluelles Perera, professora del l’INS Caparrella (Lleida).

Dijous, 3 de desembre a les 17:30h. Indagació, experimentació i modelització en l’àmbit STEAM. A càrrec de Digna Couso Lagarónprofessora de la UAB