Fira del Coneixement Virtual

La fira del coneixement té com a finalitat donar a conèixer projectes punters relacionats amb la ciència i la tecnologia de la Universitat Politècnica de Catalunya i altres centres de recerca. Enguany es tractaran temàtiques diferents, des de la realitat virtual, materials i missions planetàries, sostenibilitat, etc. Es tracta d’incrementar l’interès i les vocacions científiques; i demostrar que la ciència és a l’abast de tothom.

Tríptic informatiu.

Dates i horaris: 20 i 21 de maig de 9.30h a 14h

Informació i inscripcions: 938777233 de 9h a 14h.  Correu electrònic: exploratori@exploratori.org | web:www.exploratori.org

Lloc de realització: Sessions virtuals a través de la Plataforma Meet Hangouts www.exploratori.org/fira

Destinataris: Alumnes de 4t d’ESO, Batxillerat i CFGS, i public interessat en general.

La idea és que sigui 2 matins, on cada matí hi haurà torns de presentacions per Meet. Hi haurà una sessió de 9.00 a 12.30 h i l’altra de 10.00 a 13.30 h

  • Els no inscrits, ara teniu l’oportunitat de que els vostres estudiants puguin gaudir d’una connexió en directe amb investigadors de diferents Grups de Recerca de la Universitat Politècnica de Catalunya. Només es tracta de que feu la inscripció al següent enllaç abans del dijous 7 de maig:

https://exploratori.org/index.php/component/sppagebuilder/122-formulari-inscripcio-fira-del-coneixement

Així mateix, hi haurà 2 gravacions i una Exposició, que complementaran la visita virtual als estands:

Conferència: “Aprenent de la natura: interaccions multitròfiques per a la protecció de cultius i boscos”, a càrrec de Francesc Xavier Sorribas, Professor titular de Producció Vegetal de la UPC, atès que el 2020 és l’Any Internacional de la sanitat vegetal. Estarà disponible durant la setmana de la Fira (a partir del 18 de maig a la web: www.exploratori.org/fira)

Visita virtual: a l’Espai Natural Protegit de la Serra de Queralt. Estarà disponible durant la setmana de la Fira (a partir del 18 de maig a la web: www.exploratori.org/fira)

Exposició virtual: “BOSC i sostenibilitat”, amb diversos pòsters i vídeos, així com qüestionaris online relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).