Arch Stanton: Recursos audiovisuals per a dies de confinament

L’autor Oestany, que és Llicenciat en Comunicació Audiovisual (UOC) i Geografia (UB). Apassionat de la música, el cinema, el teatre i la gent que troba un sentit a la vida. Professor d’imatge i so i de Geografia-Història a l’Ensenyament Públic; a través del seu blog-web “Arch Stanton“, posa a disposició de docents, alumnes i per a curiosos del cinema, tot un seguit ingent de materials de suport, recursos, guies, etc. audiovisuals.

Us copiem a sota el que hi podeu trobar:

  • Articles i reflexions al voltant de qüestions tècniques relacionades amb: el guió cinematogràfic, la interpretació, la producció, la postproducció i la realització audiovisual.
  • Altres textos relacionats amb la Història del cinema, curtmetratges i documentals.
  • Materials didàctics: fitxes, tests, jocs, qüestionaris, propostes de treballs i altres activitats relacionades amb pel·lícules. Propostes dirigides a diferents etapes: des d’activitats per a secundària fins a d’altres més adequades per a cicles formatius o graus universitaris en Comunicació Audiovisual, Història de l’Art o Cinema.
  • Remenant, també hi trobareu un bon recull de referències bibliogràfiques i repositoris d’altres webs que ofereixen propostes didàctiques; i sobretot molts enllaços a: documentals, activitats, música, articles d’interès, tràilers, entrevistes, curtmetratges, etc.
  • Espais per a la promoció de projectes de nous creadors de l’audiovisual.

Us convidem a visitar aquest blog-web