XIV Jornada Pedagògica Còmic Barcelona

El proper 26 de maig tindrà lloc, en format virtual, la XIV Jornada Pedagògica Còmic Barcelona, organitzada pel Departament d’Educació en col·laboració amb Còmic Barcelona. Constarà de ponència, presentació de llibres i novetats i experiències de centres.

 

Aquí mateix es pot consultar el seu programa, dins el qual podreu veure que un centre de la Segarra, participa com a ponent en la Jornada. Es tracta de l’INS Antoni Torroja de Cervera, presentant la seva pràctica educativa de referència Projecte Còmix.

Enllaç al programa.

Un projecte de promoció i recomanació de còmics adreçat a l’alumnat de 1r cicle d’ESO, impulsat pels departaments de Llengua Catalana i Llengua Castellana i l’equip de Biblioteca Escolar de l’institut, amb el suport de la Biblioteca Comarcal Josep Finestres de Cervera.

Podeu fer la inscripció fins el 21 de maig: Enllaç a inscripció.

Els destinataris d’aquesta jornada pedagògica són els docents d’educació infantil, primària i secundària, responsables de biblioteca i altres professionals interessats. El Departament d’Educació certificarà 5 hores de formació als assistents.