Tot anirà bé

Els alumnes de l’aula d’improvisació del Conservatori de Cervera han composat “Tot anirà bé”, una cançó solidària sobre el confinament i l’impacte de la COVID-19.
Aquesta activitat, plantejada per finalitzar l’assignatura d’improvisació musical d’enguany, ha tingut una molt bona acceptació, no només per part dels mateixos alumnes, sinó també per part d’exalumnes del centre que han tingut l’oportunitat de participar-hi. Tots ells, sota la supervisió de Jordi Castellà, han treballat no només en la composició i enregistrament, sinó també l’ús de programes i tècniques de gravació, per tal que cadascú pogués convertir casa seva en un petit estudi.
La creació visual, obra de Marc Castellà, incideix en el missatge de les aules buides, les quals tornen a la vida gràcies a l’activitat musical que cadascú aporta des de casa seva.
La cançó es pot escoltar en totes les plataformes digitals (Youtube, Spotify, Apple Music, entre altres). Més enllà del missatge i de la finalitat pròpiament acadèmica, la cançó s’adhereix al moviment #joemcorono. Totes les publicacions van acompanyades d’un enllaç per fer els donatius; així mateix, la recaptació que es pugui generar mitjançant les reproduccions serà donada íntegrament amb la mateixa finalitat.
“Tornarem a veure el sol un altre cop. Farem els viatges que no vam fer. Ens veurem, ens abraçarem i riurem, i tot anirà bé”.

Fes el teu donatiu a #joemcorono